pageheader1300

Markante locatie in Nautische Sfeer

Partycentrum Het Boegbeeld, klein en intiem als u met een klein gezelschap bent, groot en gezellig als u voor velen een feest geeft. Capaciteit: 20 tot 300 personen. Het partycentrum bevindt zich op de 1e etage (traplift aanwezig) met een ruim terras met uitzicht op de druk bevaren Maas en op de kade met zicht op de reconstructie van het schip "De Delft". Het terras is bijzonder geschikt voor het houden van activiteiten bij mooi weer zoals barbecues en live cooking.

De open haard is de favoriete plek van menig bezoeker. Een heerlijke plek om met een goed glas wijn omheen te zitten.

De Brink is een sfeervolle zaal op de begane grond in het hart van het museum. Maritieme aankleding en attributen rondom. Geschikt voor vele gelegenheden, zoals een trouwerij (het is een erkende trouwlocatie), bruiloft of zakenfeest.

 

De inrichting van Partycentrum Het Boegbeeld is zo flexibel dat ons team binnen een mum van tijd kan wisselen van opstelling. Het ene moment is de ruimte stijlvol ingericht voor koffie met wat lekkers, het andere moment kunt u ontspannen plaatsnemen voor het diner. Dan zijn er statafels met hapjes en drankjes of is er alle ruimte voor een energiek bedrijfsfeest. Kortom, we richten de ruimte in zoals u hem het liefst ziet, alles kan!

 MICK1503wide800

 

bedieningBreed 90

 

recent evenement :

DELFTJAZZ 05693 800