pageheader1300

homeslider-01 homeslider-02 homeslider-03 homeslider-04 homeslider-05
preload image preload image

Partycentrum Het Boegbeeld is dé horecagelegenheid op de historische werf "De Delft".
Het bevindt zich midden in het Maritiem Museum dat in de loods van de werf is gevestigd, op een unieke plek in historisch Delfshaven met prachtig terras aan de Maas.Op zoek naar een bijzondere locatie voor borrel, bruiloft, familie- of zakenbijeenkomst? Partycentrum Het Boegbeeld beschikt over de ambiance en ervaring om de meest uiteenlopende evenementen tot in de puntjes te verzorgen.

Private Dining
Onze locatie is alleen op afspraak geopend voor besloten gezelschappen van 20 tot 300 personen. Dit garandeert u dat u altijd in privesfeer kunt feesten, dineren of vergaderen.

Terras
Ons terras is in het verleden uitgeroepen tot de derde beste openbare terraslocatie in Rotterdam. Tegenwoordig is bezoek aan het terras voorbehouden aan onze gasten van gereserveerde evenementen. Het ruime en beschutte terras geeft direct uitzicht op de druk bevaren Maas. Bij mooi weer is het terras zeer geschikt voor buitenactiviteiten zoals barbecueën en live cooking.

Audiovisuele hulpmiddelen
Het partycentrum en de vergaderzalen zijn voorzien van beamer, scherm en microfoon.

Rondleiding
Afhankelijk van het soort evenement kunt u uw gasten een rondleiding door het Maritiem Museum en werkplaatsen aanbieden. De historische werf "De Delft" bestaat uit de werf, bijbehorende werkplaatsen en het Maritiem Museum. De rondleidingen worden verzorgd door kundige en enthousiaste gidsen.