Het Boegbeeld
Welkom Locatie Mogelijkheden Vergaderen Foto-Impressie Agenda Contact Route Gastenboek Voorwaarden Links
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
Partycentrum Het Boegbeeld

check Ruimte tot 300 personen
check Diverse zalen
check Uniek terras aan de Maas
check Sfeervol en gezellig
check Ruime parkeergelegenheid
check Eindeloze mogelijkheden

Het Boegbeeld

Schiehaven 15
3024 EC Rotterdam

06-24406348
010-2760115

info@partycentrumhetboegbeeld.nl

 

facebook twitter

Locatie

Markante locatie in Nautische Sfeer

Partycentrum Het Boegbeeld, klein en intiem als u met een klein gezelschap bent, groot en gezellig als u voor velen een feest geeft. Capaciteit: 20 tot 300 personen.

Het partycentrum bevindt zich op de 1e etage (traplift aanwezig) met een ruim terras met uitzicht op de druk bevaren Maas en op de kade met zicht op de reconstructie van het schip "De Delft". Het terras is bijzonder geschikt voor het houden van activiteiten bij mooi weer zoals barbecues en live cooking.

De open haard is de favoriete plek van menig bezoeker. Een heerlijke plek om met een goed glas wijn omheen te zitten.

De Brink is een sfeervolle zaal op de begane grond in het hart van het museum. Maritieme aankleding en attributen rondom. Geschikt voor vele gelegenheden, zoals een trouwerij (het is een erkende trouwlocatie), bruiloft of zakenfeest.

De inrichting van Partycentrum Het Boegbeeld is zo flexibel dat ons team binnen een mum van tijd kan wisselen van opstelling. Het ene moment is de ruimte stijlvol ingericht voor koffie met wat lekkers, het andere moment kunt u ontspannen plaatsnemen voor het diner. Dan zijn er statafels met hapjes en drankjes of is er alle ruimte voor een energiek bedrijfsfeest. Kortom, we richten de ruimte in zoals u hem het liefst ziet, alles kan!

Onze ruime openingstijden zijn alleen op afspraak en onafhankelijk van de openingstijden van het museum. Neem hiervoor a.u.b. contact met ons op.

 

restaurant
restaurant
restaurant